Werkwijze - Logowerkplaats
15368
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15368,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Werkwijze

Stap 1. Aanvraag van logo en huisstijl

Het start allemaal met de aanvraag van een logo en/of huisstijl.  Je kunt de aanvraag direct en simpel doen door via onze site het gewenste pakket te selecteren. Om tot een zo passend mogelijk ontwerp te komen waar jij enthousiast van wordt, hebben wij informatie nodig over jouw bedrijf. Ook horen we graag wat je als bedrijf wilt uitstralen en aan welk kleurenpalet je ontwerp moet voldoen. Wij horen graag je wensen en voorkeuren, zodat we snel een mooi ontwerp kunnen maken. Je behoeften kan je je kenbaar maken via onze online aanvraagformulieren via onze website.

Heb je nog geen idee hoe jouw ontwerp er precies uit moet komen te zien? Geen probleem! Onze creatieve ontwerpers weten wel raad met deze uitdaging!

Stap 2. Concepten voor het logo

Wanneer je aanvraag binnen is gekomen, gaan de ontwerpers van Logowerkplaats direct voor je aan de slag! We starten altijd eerst met het ontwerpen van het logo, ook wanneer je een aanvraag hebt gedaan voor een logo én huisstijl (Huisstijl pakket). Het is namelijk belangrijk eerst tot een logo te komen, omdat we de huisstijl grafisch laten aansluiten op het logo.
De ontwerpers gaan voor jou verschillende concepten ontwerpen die je al binnen drie werkdagen in je mailbox ontvangt. Dan is het aan jou de taak om ons van kritische feedback te voorzien!

Stap 3. Feedback op de concepten wordt verwerkt

De ontwerpers gaan met jouw feedback aan de slag! Wij passen een bestaand logo aan of komen met compleet nieuwe ontwerpen. Wij willen een tevreden klant en nemen daarom jouw feedback zeer serieus. De klant staat bij ons centraal en wij zijn pas tevreden dat als jij dat ook bent. Daarom geldt bij ons een onbeperkt aantal revisies van een ontwerp.
Wij gaan net zolang door totdat we een ontwerp hebben waar jij blij van wordt!

Stap 4. Concepten voor de huisstijl

Indien je hebt gekozen voor het huisstijlpakket gaan wij na het ontwerpen van het logo verder met een passende huisstijl. Binnen drie werkdagen ontvang je de eerste huisstijl concepten (visitekaartjes, briefpapier, enveloppe). Ook nu mag jij ons feedback gaan geven op het huisstijl concept. Naar aanleiding van jouw feedback passen wij de huisstijl zo nodig aan. Ook hier geldt weer een onbeperkt aantal revisies. We gaan net zolang door totdat jij tevreden bent!

Stap 5. Oplevering en betaling

Wanneer alles volledig naar wens is, gaan we het logo en eventueel de huisstijl aanleveren. De logo bestanden leveren wij aan in verschillende formaten. Je ontvangt bij ons ook altijd het bronbestand (EPS). De huisstijl bestanden leveren wij drukwerk klaar aan. De bestanden versturen wij je toe via de e-mail of via WeTransfer. Tegelijkertijd versturen we ook de factuur. Deze kun je betalen middels bankafschrijving, Paypal, Creditcard, of Ideal. De prijs die op de factuur komt te staan is natuurlijk de prijs die jijzelf hebt bepaald. Uniek en eerlijk!