Huisstijl aanvraag - Logowerkplaats
15846
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15846,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Huisstijl aanvraag

Huisstijl Pakket

 

Het huisstijl pakket bestaat uit het Logo pakket + het ontwerp voor de enveloppen, visitekaartjes en het briefpapier. Deze worden drukklaar aangeleverd.  We starten altijd met het ontwerp van het logo, zodat we de huisstijl hier goed bij kunnen laten aansluiten. Onderstaand formulier voorziet ons van gegevens om met het ontwerp voor logo en huisstijl aan de slag te gaan.

Aanvraag formulier

Prijsrichtlijnen huisstijl aanvraag (huisstijl pakket)

Logowerkplaats werkt met het ‘betaal wat je wilt’ principe. Op deze manier garanderen wij 100% tevredenheid garantie.

Allereerst starten we met het ontwerpen van een logo voor jouw bedrijf. Wanneer we samen tot een logo ontwerp zijn gekomen gaan we direct door met het ontwerpen van jouw unieke huisstijl. Wanneer het hele proces rondom het logo en huisstijl ontwerp is afgerond vragen wij aan jou welke prijs er vermeldt mag worden op de factuur. De prijs die je noemt is de prijs die wij exclusief btw op de factuur vermelden. De prijsrichtlijnen geven je een indicatie voor de bepaling van de prijs. De minimale prijs is €125,- dit omdat Logowerkplaats net zolang werkt aan jouw logo en huisstijl totdat je helemaal tevreden bent!
Tevens is het gehele ontwerpproces altijd vrijblijvend, dit betekent dat annuleren kosteloos is.