Goedkoop logo laten ontwerpen doe je bij Logowerkplaats! (TIP!)
15262
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15262,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Prijzen

Jij bepaalt zelf de prijs

Logowerkplaats is uniek als het gaat om de prijs die je betaalt. We hebben namelijk geen vaste prijs. Wij hanteren namelijk het “betaal-wat-je-wilt”- principe. Dit principe houdt in dat jij als opdrachtgever en eindgebruiker van het product zelf de prijs mag bepalen. Op deze manier kun je een goedkoop logo laten ontwerpen. Jij als klant staat centraal en wordt actief betrokken in het gehele proces. Het eindresultaat is een uitstekende dienstverlening tegen een zeer scherpe prijs.

Helaas kan een logo (en huisstijl) ontwerp nooit helemaal gratis zijn, wel kan je bij Logowerkplaats een zeer goedkoop logo laten ontwerpen. Wanneer we samen tot een ontwerp zijn gekomen dat volledig voldoet aan jouw behoeften, vragen wij altijd een minimaal bedrag van €75,- voor het Logo pakket en €125,- voor het Huisstijl pakket. Voor de concepten die leiden tot het eindproduct vragen we geen vergoeding. Je betaalt achteraf en maakt de door jou bepaalde vergoeding aan ons over als je tevreden bent over ons ontwerp. Voor drukwerk vragen wij echter wel om een vooruitbetaling.

Overtuigd? Vraag dan hier direct je logo of huisstijl aan en ontvang in deze dagen de eerste concepten.

Visie

Wij weten als geen ander dat bij het starten van een eigen bedrijf met heel veel zaken rekening moet worden gehouden.  Daarbij kunnen flinke kosten gemoeid kunnen zijn en daarom wil je graag een goedkoop logo laten ontwerpen. Je logo en huisstijl zijn echter zaken waar je een goede eerste indruk mee kan achterlaten bij de klant. Op dit gebied bieden wij jou de helpende hand!

Logowerkplaats streeft naar laagdrempeligheid door op een laagdrempelige wijze startende ondernemers de mogelijkheid te bieden een professionele start te kunnen maken met hun bedrijf. Wij ontwerpen een krachtig logo en een opvallende huisstijl voor een eerlijke en scherpe prijs; deze prijs bepaal je namelijk zelf. Een goedkoop logo laten ontwerpen doe je gewoon bij ons.

Uiteraard zijn wij er niet alleen voor startende ondernemers. Wij zijn er voor iedereen die op zoek is naar een creatief en origineel grafisch ontwerp, dat ontwikkeld is met veel passie en plezier.

Wil je meer zien van Logowerkplaats neem dan een kijkje op onze Facebookpagina.

Prijsrichtlijnen

goedkoop logo laten ontwerpen